Shop Mobile More Submit  Join Login
×
  • Art Print
  • Canvas
  • Photo
Details

Submitted on
June 16, 2012
Image Size
4.3 MB
Resolution
3280×4826
Submitted with
Sta.sh
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
10,851
Favourites
1,280 (who?)
Comments
48
×
The Return by eeliskyttanen The Return by eeliskyttanen
And ready! Spend quite load of time rendering this out and learnt about that process immensely too. The original size was around 5k, lowered down to 1000.

Prodigal son returns home.

Next stop is a masterstudy, then a few speedpaintings with a goal of grabbing a more tight space. So no distant horizons the next time.

EK
Add a Comment:
 
:iconretroafro1:
retroafro1 Featured By Owner Sep 26, 2012   Digital Artist
great colours, maybe add a sort of blue aura around the character, like a immersive glow from the glow in his hand, not a crit, but just a idea. :) nice work!
Reply
:iconeeliskyttanen:
eeliskyttanen Featured By Owner Sep 26, 2012   Digital Artist
Thanks! Yeah, not a bad idea at all. Could have probably integrated him better into the picture that way. Gotta remember that in the future. :)
Reply
:iconkillswitchengagex:
killswitchengagex Featured By Owner Aug 13, 2012
this is perfect are you kiding me
i think the birds and that thing in his hand are small , the rest is epic
Reply
:icondarkthang:
Darkthang Featured By Owner Jul 14, 2012
Wow! Very nice. Wow. Definitely like this work.
Reply
:iconragnarok6664:
Ragnarok6664 Featured By Owner Jul 14, 2012  Hobbyist Traditional Artist
Great view :)
Reply
:iconhobbittiponi:
hobbittiponi Featured By Owner Jun 27, 2012
Ei jumanstuikkeli, vääryys että olen laiska enkä jaksa opetella piirtämään maisemakuvia. Todella hyvät valittu, sommittelu musta toimiikanssa, kuva on hyvin tasapainossa. Ei liikaa yksityiskohtia, sopivan lennokkaasti tehty :) Ehkä ois ihan pikkasen sinistä hohdetta saanut olla lisää tossa pallossa(?), kerta on muutenkin väripilkku, niin ois voinu vähän korostaa lisää.

In any case, kokonaisuudessaan ihan käsittämättömän onnistunut työ, en tiiä että miten en oo tajunnu, että oot näin hyvä. Pitää kanssa varmaan pakottaa ittensä tekemään ympäristöjä. Jos sitä joku päivä osais tehdä jotain näin hienoa. Pakko oli kyllä feivata :aww:
Reply
:iconeeliskyttanen:
eeliskyttanen Featured By Owner Jul 5, 2012   Digital Artist
Sori että kesti näinki kauan vastailla.

Juah, pikkuhiljaa tää on tässä lähteny pyörimään. Parempiki lähteä, ku neljän vuoden päästä pitäis olla työskentelemässä alalla. ;)

Pallossa olis kyllä hyvinkin voinu olla vähän enemmän valoa, täytyy muistaa ens kerralla.

Ja joo, harjotusta vain. Ja uurastamista. 95% on kovaa työtä, 5% "lahjakkuutta". Haitko ite opiskelemaan johonki taidemestaan nyt?
Reply
:iconhobbittiponi:
hobbittiponi Featured By Owner Jul 5, 2012
Joo arkkitehtuuriin, mutta sössin ne piirrustuskokeet ihan täydellisesti =.= En oo ikinä piirtänyt mitään niin karmeeta - ja neljä päivää putkeen. Harmittaa vaan kun on ne TAIKin ja arkkitehtipuolen kokeet samaan aikaan, kun kaikki seuraavat alat minne oisin voinu hakea olis sit Taikissa :/ Minne ite hait?
Reply
:iconeeliskyttanen:
eeliskyttanen Featured By Owner Jul 5, 2012   Digital Artist
Äh :/ Rasittavaa kyllä ku ne on sit noin päällekkäin. Kuulin juttua, että ne arkkitehtuurin pääsykokeiden piirrostehtävät oli jotain ihan muuta kuin perusarkkitehtuuria. ;) Mut pääsit kuitenki siis niistä esitehtävistä läpi? Seki on jo hyvä saavutus, ens vuonna sit vaan uus yritys. Vuoden ku treenailee ja valmistautuu niin se ovi kyllä aukenee heittämällä. Arkkitehtuurissa on se kiva juttu kans, että monet niistä on edenny ihan taideuralla, kuten tää suomalainen: [link]

Oon ite ollu sinällään onnellisessa asemassa, että mulle varmistu opiskelupaikka Kanadan Vancouverista jo huhtikuussa, ihan vain fine artsin kandi ja painotus illustraatiossa. Kuukauden päästä lähtö. ;)
Reply
:iconhobbittiponi:
hobbittiponi Featured By Owner Jul 6, 2012
Oikeesti? Oisko kuin siistiä päästä lähtemään jonnekkin opiskelemaan. Menitkö kanssa jollain pääsykokeilla vai pääsitkö jonkun ansiosta? Mutta siis onneksi olkoon :) Hieno homma.

Ja joo, jos Suomen arkkitehtuurin tulevaisuus perustetaan noille tehtäville, niin onnea vaan ja menestystä. Ihan ufoja oli melkeen kaikki tehtävät, eikä tosiaan yhtään semmosta "perus" tehtävää, mitä aikasempina vuosina on ollu :/ Noh, en vuonna sitten! Jos tästä au pairemaan pääsisi puoleksi vuodeksi niin sitten uudelleen kokeisiin :)
Reply
Add a Comment: